Dag van de Natuur

Ter gelegenheid van de Dag van de Natuur werden terug heel wat boompjes aangeplant in het Maskobos. Speciaal dit jaar was de overhandiging van een geldbedrag (588€) voor aankoop van plantgoed, bijeengespaard door Anthea dmv allerlei acties, waarvoor dank. Anthea is het meisje in blauwe jas op de foto’s.

Klik op de eerste foto om de fotogallerij te starten

Advertenties

Een Reactie op “Dag van de Natuur

  1. Dag Kris, Joeri, Rebecca, Sam, Paulien, Marc, Chris, Werner, en alle anderen van wie ik de naam niet meer weet (waarvoor sorry!)

    Een heel dikke merci voor de fijne voormiddag in jullie super sympahtieke gezelschap, vol groen idealisme en positieve energie :-)
    We voelden ons heel erg welkom bij Natuurpunt Jabbeke, waarvoor dank! En ook nog een heel dikke merci voor het zeer mooie, zeer gulle, absoluut onverwachte maar ook onnodige cadeau voor Anthea. De voldoening die ze aan haar initiatief heeft beleefd, was op zich al een voldoende beloning. Maar ze is er wel zéér gelukkig mee! Zaterdag vertelde ze al aan de grootouders dat ze een roofvogelveer heeft gekregen van wel bijna een meter groot ;-) en zondag is ze met haar lenzenpotje het bos ingetrokken, vastberaden om alle 400 levensvormen waaraan onze inheemse bomen onderdak bieden te vinden… Op naar een volgende ‘actie voor meer natuur’, hopelijk opnieuw in jullie fijne gezelschap!

    Hartelijke groet,

    Gwendoline, Anthea, Lode, Merlijn en Maud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s