Algemene vergadering

Beste Natuurpunter,

 

We hadden jou graag uitgenodigd op onze algemene vergadering met naar jaarlijkse gewoonte een aangename babbel, lekker eten en een humoristisch intermezzo, maar daar steekt ‘corona’ een stokje voor.

Kort na onze algemene vergadering van vorig jaar gingen we in lockdown en na een optimistische zomer kregen we een tweede coronagolf over ons heen.  Tot op vandaag houdt dit ons nog steeds in isolement en ligt het verenigingsleven zo goed als stil.

Daarom zijn we genoodzaakt om de anders zo gezellige bijeenkomst te vervangen door een papieren of digitaal verslag die iedereen eerstdaags ontvangt.

We blikken terug op de voorbije activiteiten, brengen je op de hoogte van onze financiële toestand, overlopen de uitgevoerde beheerwerken in onze natuurgebieden en laten je kennis maken met onze toekomstplannen.

Door de corona-crisis hebben velen onder ons nog meer dan anders de weg naar de natuur gevonden.  Het is druk in onze natuurgebieden, niet zozeer omdat er te veel natuurliefhebbers zijn maar omdat er te weinig natuur is.

Daarom vragen we om ons niet los te laten want dankzij jouw steun kunnen we ons inzetten voor meer natuur.

Wil je de natuur, het landschap en de natuurgebieden in onze regio nog beter leren kennen?  Wil je inzicht krijgen in het beheer ervan?  Dan is onze cursus natuurverkenner iets voor jou.

Draag zorg voor elkaar én voor de natuur, en hopelijk tot gauw op één van onze activiteiten!

 

Het team van Natuurpunt Jabbeke,

Joeri, Kris, Marc, Paul, Geert, Erik, André, Marleen en Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s